Плажни чадъри

Плажни чадъри

Ракитен плажен чадър ЗЕВС единичен
Manufacturer: Chadar.bg

Чадърите „ЗЕВС“ са последен модел ракитени плажни чадъри  от масивен тип, които ще Ви дадат огромни възможности, благодарение на голямата си практичност.


Ракитен плажен чадър ЗЕВС двоен
Manufacturer: Chadar.bg

Ракитеният плажен чадър от масивен тип „ЗЕВС двоен“, едно изключително предложение от естетическа гледна точка, както и от гледна точка на използваемост, което ще придаде уникална красота и особен стил на вашето професионално пространство.


Ракитен плажен чадър ХЕРА единичен
Manufacturer: Chadar.bg

Ракитеният плажен чадър „ХЕРА единичен“ носи на върха си характерното вързване на тръстиката, което му придава форма, която наподобява „гърло“.


Ракитен плажен чадър ХЕΡΑ двоен
Manufacturer: Chadar.bg

Плажният чадър  „Хера двоен“ се отличава с елегантност. Разполага с двойна шапка с характерно вързване на тръстиката на върха на втората шапка. По този начин съчетава два чадъра от масивен тип в един.

Квадратен ракитен плажен чадър Посейдон
Manufacturer: Chadar.bg

Квадратният плажен чадър Посейдон“ е един от най-красивите и най-отличителни продукти на нашата фирма и с който сме изключително горди, тъй като производството му е специалитет на Chadar.

Тропически плажен чадър Thatch
Manufacturer: Chadar.bg

Тропическият плажен чадър Thatch освен с отличаващ се външен вид е и изключително издръжлив във времето дори при екстремни метереологични условия.

Тропически плажен чадър Makuti
Manufacturer: Chadar.bg

Едно също толкова интригуващо вносно алтернативно решение е тропическият плажен чадър Makuti, който се произвежда в различни размери, както и в две форми (кръгла или квадратна) за да покрие всяко ваше изискване.

Тропически плажен чадър Океания естествен
Manufacturer: Chadar.bg

Тропическият плажен чадър „Океания“ е едновременно обикновен, екзотичен и изключително издръжлив.Това е плажен чадър, който мигновено може да придаде на вашето пространство една лека нотка на екзотична красота

Плажен чадър Океания бял
Manufacturer: Chadar.bg

Тропическият плажен чадър Океания бял е лек чадър с невероятна екзотична красота и изключителна издръжливост на опустошителното действие на времето и на екстремните метереологични условия.

Тропически плажен чадър Fun Palm
Manufacturer: Chadar.bg

Тропическият плажен чадър Fun Palm се отличава с екзотичната си красота и с прохладата, която предлага. Прави се от метален или дървен скелет и тропическата шапка Fun Palm (листа от кокосова палма)