Фирмата Chadar ЕООД със седалище в Кърналово, Петрич се заема с оформянето и обзавеждането на всички видове професионални и частни помещения с ръчно изработени естествени продукти за сянка, както и с всякакво обзавеждане за плаж, басейни и външни помещения. Многогодишният ни опит в областта, заедно с дейността ни през последните години и на гръцкия пазар, ни е отличил като пионери и е свързал името Chadar с качество, гаранция и надеждност.

Произвеждаме и търгуваме с професионални ръчно изработени ракитени чадъри, дървени шезлонги за плаж и алуминиеви шезлонги, дървени плажни пътечки, плетове, рогозки, екологични беседки, palapas, beach bars, както и мебели за употреба на открито, като кресла и дивани от bamboo (бамбук), rattan (ратан) и дърво.

Развитието и производството на всеки наш продукт отговаря на петте златни правила на Chadar: висока естетика, производствено съвършенство, издръжливост във времето, безопасност при употреба и ниска цена. Така сте винаги сигурни, че купувате само най-доброто. Освен всичко, това е и гаранцията, която осигурява името Chadar: висококачествени продукти без конкуренция. Толкова е просто.

Във фирма Chadar гледайки винаги да удовлетворим напълно дори и най-взискателния ни клиент, проучваме старателно и внимателно всяко помещение от най-малката квартира и beach bar до най-голямата хотелска единица и в тясно сътрудничество с архитекти, декоратори и инженери ви предлагаме решения с най-висока ефективност, съобразени както с помещението, така и с бюджета, с който разполагате. Използвайки мъдростта на традиционното изкуство в съчетание със съвременната перспектива на новите материали и продукти, си сътрудничим пряко с вас, обръщайки особено внимание и на най-малкия детайл, с желание и чувство за отговорност.

С екологичното съзнание, силно изразено в ДНК-то на фирмата ни, използваме като първи и основен материал за производството на продуките ни местна естествена тръстика. Един материал, който съществува в изобилие по нашите земи. Той е ненадминат за сянка и покриване, както от гледна точка на издръжливост и трайност за разлика от синтетичните материали, така и от естетична гледна точка. За една по-изключителна нотка във вашето помещение, винаги можете да изберете от голяма гама продукти произведени от различни естествени материали, както вносните Makuti и Thatch, леката тропическа шапка Fun Palm, така и дарът от морето, сламената шапка Океания.

Поставяйки си като основна цел личното обслужване и удовлетворение на клиента, се стараем винаги да покриваме всяка ваша нужда и желание, колкото и взискателни да са те, чрез постоянство и професионализъм. Дългогодишното ни специализиране в производството и търговията на чадъри и други видове професионално обзавеждане за плажове и външни помещения, изработени от естествени материали, които са приятелски към околната среда, е съчетало името Chadar с Гаранция, Надеждност и Качество.

Доказателство са стотиците ни доволни клиенти по целия свят!

seagrass-260 

«Морско цвете»

Лек и особено издръжлив материал за производство на плажни чадъри, който ще предложи една тропическа нотка на вашето помещение.

Tip Тръстиката

Научете повече...!

Тръстиката като естествен продукт е термоизолационен, но и ветроустойчив, тъй като процепите, които се образуват между стеблата по време на изплитането позволяват движението на вятъра, ограничавайки интензивността му.


Защита

Защита

Тръстиката, за разлика от изкуствените материали за покриване, предлага перфектна защита от опасните слънчеви UV лъчи и по този начин се откроява, като перфектния материал за покриване и едновременно с това се намира в пълна хармония с околната среда.